čtvrtek 6. března 2008

Připravují se koncerty NATO and Dj.Maniac


málokdy jsem se setkal s (Euroamerickou) Hip Hopovou kapelou, která má v sobě tolik energie jako NATO!

Mad Rush a D-Phunk tohle je parta NATO! Spolu s klukama mám tu čest plánovat „demolice“ českých a slovenských klubů. Jejich album Expanded Universe, který se mnou za zády hodlají představit, je beze zbytku našlehaný vysoce kvalitní produkcí o který se může drtivé většině českých interpretů jen zdát. RAP v USA narozeného D-Phunka s plícemi jako hovado nabírá Flow sekající halvy a to už zde nemluvíme o 120 kilovém Mad Rushovi, kterej se rozhodně vyrovnává anglicky rapující elitě v německých vodách!!!!
Kdo byl minulý rok na Hip Hop kempu a navštívil CitroniC Open Air Stage musí vědět, že to tyhle chlapy myslí rozhodně vážně, že nenechají ŽÁDNÉ záhyby lidského těla suché. Dotkněte se hvězd, nechte expandovat i svůj svět a navštivte minimálně jeden z plánovaných koncertů o kterých vás na tomto webu budeme určitě ještě informovat.

úterý 4. března 2008

Maniacu? Proč hraješ to co teď hraješ? A co Hip Hop?


Často slýchávám otázky tohoto typu... Zde je tedy odpověď-


Je to takovej průřez toho co teď sjíždim. Hip Hop taky dal sbírám-ten už mi nikdo neodpáře. Nejsem ale schopen poslední dobou poslouchat a už vůbec ne reprodukovat bezduchý hovna takže jsem trochu utekl... Protože krom člověka, ketrý má rad musique jsem taky dj. (a tak mam pochopitelně rad když se lidi baví)tak jsem si dlouho lámal hlavu a tohle (De Luxe Musique a vůbec moje nynější vystupovaní) je výsledek zavarování mých mozkových zavitů... Pro někoho je to bullshit a pro jinýho zase pecka. Spinning Realness na tom byl stejne akorat s trochu jiným publikem. Toto publikum ale s postupem casu "vymřelo" tak se mi nabídla otázka co dal. Laciny RNB? NE! Crunk rozhodne NE! tak co tedy? Následovalo znovu se objevování nejen na úrovni hudební... Myslím, že jsem nasel co jsem hledal! Zbozňuju jazz, sambu, salsu... zbožňuji kvalitní hudbu, libuji si v novinkách ale ujiždím i na starších věcech, teď třeba na projektu - Os Cobras – OLP

Příjemný poslech této libůstky přeje Dj.Maniac

Link níže: