středa 30. dubna 2008

Dj.Maniac One aka M1 – 4 My People Mixtape


Tak jsem vám seděl před 14ti dny ve studiu… dostávám chuť na pořádnou porci kvalitního hip hopu. No jo ale včera jsem byl na mejdanu a jsem KO. Co teď? Dám bulíka? Nebo raději Kamiaze? Tak jo, běžím do superhypermegagigatera marketu kupuju Kami, po cestě se stavím u Číňana na rohu, „leju“ do sebe pálivou sladko kyselou polívku a vzpomínám si na Hip Hop Kemp07, kde mě svou nechutně našlehanou show rozmázli MOP jako prvňáček nezaschlej inkoust v sešitu a v ten moment mi dochází jak celý mixík bude znít.
Propracuju se domů… a skara ta polívka bodla… dám ještě chleba se slaninou a už neřeším oběd (ono taky v 15:00?...) Leju do sebe energy drink a na balkonu ve studiu inhaluji trochu čerstvého vzduchu a napadají mě (to asi kvůli tomu čerstvému vzduchu J) další jména. Mr.Complex JOOOOO!!!! toho mám vážně rád! Co třeba El Da Sensei? Nepochybuj a dávej! Ostatní jsou myslím taky docela rány. Jak se ten mixík bude jmenovat? Dělám ho pro moje kámoše a lidi co jsou věrný už 12 let DJovi Maniacovi, těm, kteří mi věří a chápu co dělám, těm co si pamatují a jsou vděčný za historicky 1. hiphopový mejdany mnou a Shackem uspořádaný v Karlových Varech, Chebu, Sokolově, Aši, ve Františkových Lázních v Tachově atd...
Protože jsou to moje lidi a mám je rád!!! Nedělní mixík „4 My People Mixtape“ je sice úletem, ale zato upřímným!
V žádným případě není určený těm co mají vroubky, co podráží a jen využívaj. Protože je na ZShare vidět kolik je stahů, dá se zjistit kolik takových mých lidí mám. Vím, že jich nebude hodně, ale taky vím, že jeden můj člověk má větší sílu než stovky falešných.

Zde je link: http://www.zshare.net/download/113007783dc7f399/

Takže dík všem mým lidem

Peace Maniac 1 aka Dj.M1