pondělí 28. července 2008

Je to tu! Stahuj - Dj.Maniac & Otto Hoffman_De Luxe Musique_2008 Live From 43. Film Festival Karlovy Vary.


Dj.Maniac je 12 let na scéně. Za toto úctyhodné období dokázal vydat nespočet projektů. Jeho „zlaté léta“ podle mnoha muzikantů a provozovatelů klubů ale začínají vydáním dnes už velmi oblíbeným CD Musique De Luxe, kterým Maniac otevřel obzory sám sobě ale i mnoha ostatním. Nyní, po 6ti měsících Dj.Maniac představuje nové CD Musique De Luxe vol.2. Toto CD je hodinový Live set, který byl živě natočen v rámci 43. Mezinárodního Filmového Festivalu v Karlových Varech při oficiálním doprovodným programu. K této Live performanci si Maniac přizval svého dobrého známého Ottu Hoffmana, který dlouhých 9 let studoval hru na klávesové nástroje. Z této kombinace nemohlo vzniknout nic jiného než špičkový Dj set zpestřený luxusními Jazzovými prvky, které Otto Hoffman svou schopností vcítit se do kompozice, vsadil do špičkových podkladů Nu Jazzu, Samby, Nu Funku či RNB a učinil tak tento De Luxe set ještě luxusnějším. Maniacovo hrubé Scratch a Turntablelism praktiky, které tvrdě dřel po mnoho let, zde našli také své místo a doladili tak projekt do živelné, veselé a čisté kompozice, kterou je potřeba poslouchat znovu, znovu a zase dokola.De Luxe Musique podle kterého také Maniac pojmenoval svojí rádiovou show na web rádiu http://www.foxyradio.cz/ nese nyní další přívlastky a sice: vol.2., Live From Film Festival / Karlovy Vary 2008, featuring Otto Hoffman a v neposlední řadě také přívlastek něčeho nového a neotřelého.
Dj.Maniac nastartoval své gramofony v roce 1996 a od té doby se nepřestali točit. Za své dvanáctileté působení navštívil významné evropské kluby jako Rockwerk (De), Club 1210 (De), Dopler (Sk) a v České Republice budete jen s těží hledat místo, které Maniac se svou show ještě nenavštívil. Vystupoval po boku (nebo jako doprovod akce) : JAR, Matěje Rupperta, Daniela Bárty, PSH, Pio Squad, Iron African (Swe), Afura (USA), Kontrafakt (Sk), Jiří Korn, Gypsy.cz, NATO (USA/De), Toxique, Josefa Cigánka (Walda Gang), Honzy Kirk Běhounka a s mnoho dalšími velmi významnými osobnostmi nejen z České hudební scény. Existovalo pouze jedno období (r.2007), kterým byli nešťastné slety událostí a životních komplikací, které pak následně vyústili v bolestivý rozchod s několika svými blízkými a členy kapely DMGroove, jíž Maniac skutečně obětoval velkou část svého života.Nyní Maniac opět nalezl trochu klidu a prostoru pro svou tvorbu, kterou jak sám říká bude moci přinést něco nového, něco, co udělá radost lidem, kteří stojí o kvalitní zábavu.
.
Dj.Maniac & Otto Hoffman_De Luxe Musique vol.2_2008 Live From 43. Film Festival Karlovy Vary - link níže:
.
.
stahujte zde: Rapidshare


Dotáhne to De Luxe Musique na 1000 stahů?

Pokud ještě nemáte De Luxe Musique volume 1. stahujte.


Tracklist:
chill out part:
Quantic - Apricot Morning
Nicole Willis - Feeling Free (Aaron Jerome Remix)
Emily King - Moon
DMGroove – Listen (EPDigital)
Us3 - if you dont know
Mc Solaar - Paris Samba
Liftoff - Kool It Man
The Solsonics - Jazz in the Present Tense
dance floor part:
Skeewiff - nitty grittySmoove - Left Right & Centre
Chris Joss - A Part In That Show (Kraak & Smaak Remix)
Blue Bossa - Jezzelicious RMX
Down To The Bone - Electric Vibes
Clara Hill - Hard To Say
Bebel Gilberto - Aganjú (Spiritual South Sub Rub)
Bitter Sweet - Dirty Laundry
Lanu - Dis-Information
Outlines - Just A Lil‘ Lovin‘ (DJ Edit)

link pro stažení níže:
http://www.zshare.net/download/67289746880b10/

středa 9. července 2008

43. International Film Festival Karlovy Vary - Live Radio Broadcasting


Today 19:00 Live Broadcasting Web Radio http://www.foxyradio.cz/ Dj.Maniac LIVE Bar Zig Zag MFF KV at 19:00 - 20:00. Sponsored by Jigga Wear/Supra Shoes -Rulette Music
LISTEN Today 9.7.2008 19:00 on the Websites: http://www.foxyradio.cz/